Afgelopen maandag was de finale van seizoen 4 van ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’. Ik ben echt een fan van dit programma. Ook dit jaar was er weer enorm veel talent bij. De terechte winnares van dit seizoen is Anna Rune. Naast de titel ‘beste singer-songwriter’ wint zij allerlei prijzen die een mooie start garanderen van wat vast en zeker een glanzende carrière gaat worden. Ze krijgt de gelegenheid om op te treden op diverse festivals als Pinkpop, Sziget, The Brave, deBeschaving, Songbird Festival en Live at Amsterdamse Bos.

Ik heb deze keer weer erg genoten van het programma. Elke deelnemer heeft iets unieks en daardoor gaat het concept ook niet vervelen. DBSSW biedt jonge talenten een podium en een eerlijke kans op een mooie carrière. Ik hoop dat er nog vele seizoenen zullen volgen.

Anna rune